KOINΩNIKH ΔPAΣH


ΣHMANTIKA EPΩTHMATA- ΣΩTHPIEΣ AΠANTHΣEIΣ


Πως ζούμε σήμερα; αφύσικα, άσκοπα, εγληματικά, δυστυχισμένα.
Σήμερα πίσω από: επιστήμη, τεχνολογία, κυβερνώντες, βρίσκεται το άψυχο κεφάλαιο, που νοιάζεται μόνο για το κέρδος, πατώντας επί πτωμάτων, φύσης, υγείας, ζωής. Η καταναλωτική κοινωνία, η «σύγχρονη Κίρκη» με το μαγικό ραβδί του χρήματος, του εγωϊσμού, της κενοδοξίας και του ακόρεστου σεξ, μεταλλάσει τους ανθρώπους σε χοίρους και λύκους.

ΠΩΣ NA ΦTIAΞOYME MIA ANΘPΩΠINH KOINΩNIA:


Oικο-Λογική Παιδεία: η μόνη λύση. H παιδεία που μας βοηθάει να ωφελούμε και να μη βλάπτουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.
H παιδεία σήμερα Σχολεία, M.M.E., (Pάδιο-τηλεοπτικοί σταθμοί, Tύπος κ.λπ.) βρίσκεται στα χέρια της πολιτικής εξουσίας, επομένως η σωτηρία μας εξαρτάται ξεκάθαρα από την πολιτική εξουσία, από τους κυβερνώντες.Στο θέμα αυτό όμως προκύπτει ένα τεράστιο πρόβλημα. O Οικο-Λογικός τρόπος ζωής απ’ τον οποίο εξαρτάται η υγεία μας, η οικονομία μας, η ζωή μας, ενώ είναι ύψιστο πολιτικό θέμα κι ενώ θα έπρεπε να ήταν ο κύριος σκοπός των κυβερνώντων, αγνοείται τελείως.
Nα γιατί χρεοκοπήσαμε και δυστυχούμε υλικά και ψυχικά.
Tι κάνουμε τώρα; Στο φουρτουνιασμένο ωκεανό της τεχνητής δυστυχίας που θαλασσοπνιγόμαστε, υπάρχει ένας φάρος σωτηρίας. Eίναι η ναρκωμένη μας συνείδηση, είναι το οικολογικό πολιτικό κίνημα BIOΔIAΣΩΣH
.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΒΙΟΔΙΑΒΙΩΣΗ

Είναι μια ειρηνική επαναστατική οργάνωση, που εργάζεται ακατάπαυστα επί τριάντα χρόνια για τη διάδοση, εφαρμογή του Οικο-Λογικού τρόπου ζωής. Είναι η δική σας προσωπική Επ-Ανάσταση ενάντια στην άγνοια, στην αρρώστια, στη φτώχια, στην αδικία, στην αδράνεια, στο θάνατο… εν ζωή. Είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που μας αποκαλύπτει τον οικολογικό τρόπο ζωής ο οποίος καθαρίζει το αίμα μας από τις τοξίνες και το νου μας από τις καταστροφικές σκέψεις-πράξεις. Όποιο κοινωνικό σύστημα κι αν αναλάβει την εξουσία, η ζωή μας δεν θα αλλάξει σε τίποτε, αν δεν αλλάξει ο σημερινός καταναλωτικός, σαρκοφαγικός, εγκληματικός τρόπος ζωής


ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η σωτηρία μας εξαρτάται απο εσένα προσωπικά φίλη-φίλε που διαβάζεις αυτή την ανακοίνωση και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από πολιτικέηδιαδικασίες. Ο Αριστοτέλης είπε:»ο πολίτης που δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και τα κοινά προβλήματα είναι ο ανεύθυνος και ασυνείδητος πολίτης». Ενδιαφέρον για την πολιτική στην πράξη σημαίνει: Να γίνουμε δυναμικά στελέχη της ΒΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ. Να ιδρύσουμε τοπικές πολιτικές οργανώσεις, ραδιο-τηλεοπτικούς σταθμούς, Κέντρα Οικο-Λογικής ενημέρωσης και υγιεινής διαβίωσης.
Να θέτουμε υποψηφιότητα στις εκλογές και να συγκεντρώνουμε ψήφους. Γιατί τα πάντα εξαρτώνται απο την πολιτική δύναμη (τις ψήφους που διαθέτουμε). Ο ιερός αυτός αγώνας χρειάζεται: ηθική και υλική στήριξη. Τα παιδιά μας θα τα σώσουμε μόνο, αν διαθέσουμε το χρόνο μας, τις οικονομίες μας, τη ζωή μας για να εξανθρωπίσουμε την κοινωνία που θα ζήσουν, παρά αν τα εξασφαλίσουμε οικονομικά μέχρι τρίτης γενιάς. Ιδού το χρέος. Ιδού η εκπλήρωση. Ιδού η ευτυχία.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το Οικο-Λογικό Κοινωνικό Κίνημα «ΒΙΟΔΙΑΣΩΣΗ» για να μας προσφέρει ένα αδηλητηρίαστο τρόφιμο, ένα βιβλίο με σωτήριες πληροφορίες και μια φυσιοθεραπευτική κλίνη, ξεκίνησε εδώ και 30 χρόνια ένα τπάνιο αγώνα ιδρύοντας το πρώτο Κέντρο Υγιεινής Διατροφής – διαβίωσης στο Μαρούσι. Τότε κανένας δε μίλαγε για υγιεινή διατροφή – διαβίωση. Μπήκαμε σε αυτόν τον αγώνα, όχι για να κερδίσουμε χρήματα αλλά για να υπηρετήσουμε μια ύψιστη κοινωνική ανάγκη, τη διάσωση – βελτίωση της υγείας και της ζωής του ανθρώπου. Η ίδια κοινωνική ανάγκη που υπήρχε τότε, εξακολουθεί δυστυχώς να υπάρχει και σήμερα. Γι’αυτό και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα με τα Κέντρα «ΒΙΟΔΙΑΣΩΣΗ » Πανεπιστημίου 57 & 58, στην Παλλήνη και στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Λεπουργήστε και εσείς ένα ίδιο Κέντρο στον τόπο διαμονής σας-καταγωγής σας, οι ανάγκες είναι μεγάλες και επείγουσες. Οι Γνώσεις μας προέρχονται από τον κόσμο και τις προσφέρουμε ευχαρίστως σε όλο τον κόσμο και σε εσάς.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΒΙΟΔΙΑΣΩΣΗ»

  Βιβλία, Περιοδικά, Εφημερίδες, Εντυπα Απαραίτητα για την
πληρέστερη ενημέρωση σας στον οικολογικό σωτήριο τρόπο ζωής.
  Υγιεινές Βιολογικές Αδηλητηρίαστες τροφές
Άρτος ημών ο Επιούσιος και άλλα είδη Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής-Ζυμαρικά διάφορα. Δημητριακά Βιο-Λογικής καλλιέργειας ολικής άλεσης που περιέχουν όλα τα φυσικά απαραίτητα συστατικά για τη διατήρηση και την αποκατάσταση της ψυχικής και σωματικής υγείας.
Όσπρια: φασόλια άσπρα, κόκκινα, πράσινα ρεβύθια, σόγια, φακές, φάβα, φαγόπυρο και πολλά άλλα, τροφές για εργάτες με πολλές θερμίδες.
Σόγια(όσπριο) βιολογική, πολτοποιημένη, μη μεταλλαγμένη σε αλεύρι, κιμά, κεμπάμπ, φιλέτο κ.α.για να αντικαταστήσετε το κρέας.
Βιολογικά φρέσκα φρούτα – λαχανικά, οι τροφές του παραδείσου.
Ξηρούς καρπούς- Βιολογικούς «μάνα εξ ουρανού». Αμύγδαλα, καρύδια, φυστίκια, κουκουνάρι. Άψητα ανάλατα, πεντανόστιμα
Βιολογικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών (καροτοχυμός)
Ξηρά φρούτα- σταφίδες, σύκα, χουρμάδες, δαμάσκηνα κ.ά.
Υγιεινά φαγητά, χορτόπιτες, γλυκά που τα τρώμε και δεν μας τρώνε.
Ελαιόλαδο Βιολογικό άθερμο και δεκάδες άλλα βιολογικά λάδια.
• Ελιές φυσικές, χωρίς αλάτι, ξύδι και άλλα δηλητήρια.
Συμπληρώματα Διατροφής. Ειδικά Γιατρικά. Για κάθε αρρώστια: σάκχαρο- αρθριτικά, έλκος, αναιμία, πίεση, πέτρες, καρκίνος όπως: για αβλαβή αντιβίωση υπάρχουν α) το εκχύλισμα απο σπόρους γκρέιπ φρούτ, β) σταγόνες από πρόπολη (προϊόν μελισσών), για τον καρκίνο α)αλόη, σε σιρόπι, χυμό, αλοιφή, γ) φύλλα ελιάς σε σκόνη. Για την αναιμία, σπιρουλίνα (φύκι) που υπερέχει από το βλαβερό συκώτι 28 φορές, στο σίδηρο και 5 φορές στη βιταμίνη Β12. Και άλλα φυτικά συμπληρώματα.
Βότανα από το θεραπευτήριο της φύσης για πάσαν νόσον-ανοησία.
Βιο-Λογικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, ανθόιάματα. Αγνές αδηλητηρίαστες τροφές του δέρματος για να λάμψει η ομορφιά, που εκπέμπει η αγάπη σας.
Και 1002 άλλα είδη το ένα αναγκαιότερο από το άλλο, όπως:
Οικολογικά καθαριστικά: χώρων, σώματος, ρούχων, πιάτων. Σαπούνια.
Συσκευές υποκλυσμού, μασάζ, μετρητές πίεσης σακχάρου.
Μύλοι αλέσεως: σταριού, κριθαριού, καλαμποκιού
Άρτο παρασκευαστές : ρίχνετε στον αρτοπαρασκευαστή τα άλευρα που μόλις αλέσατε και μόνος του ζυμώνει, ψήνει τον άρτο τον επιούσιο.
Μπλέντερ (μίξερ): πολτοποιεί φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σωτήριο για τα παιδιά μας και τους γονείς μας που δεν έχουν δόντια και πεθαίνουν από την αβιταμίνωση – τοξίνωση της πτωματοφαγίας.
Αποχυμωτές: Για να φτιάξετε στη στιγμή φρέσκους χυμούς από φρούτα και λαχανικά και ιδιαίτερα από καρότα ο χυμός των οποίων ισορροπεί το νευρικό σύστημα και δυναμώνει την όραση με τη βιταμίνη Α.
Φίλτρα που καθαρίζουν α) τον αέρα και β) το νερό από τα δηλητήρια.
Κατσαρόλες από γυαλί (πυρέξ) που μαγειρεύουν και δεν δηλητηριάζουν με το υλικό κατασκευής τους τα φαγητά.
  Ενδύματα από βιολογικό βαμβάκι και υποδήματα από φυτικά υλικά.
Συσκευές που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα: α) από τον μέγα Ζωοδότη τον ήλιο, λαμπτήρες, φακοί, κομπιούτερ, ηλιακοί θερμοσίφωνες, β) από τον άνεμο, άνεμο -ηλεκτρο-γεννήτριες, γ) από τις υδατο-πτώ-σεις και τα θαλάσσια κύματα. Για να πάψουμε να κάνουμε χρήση πετρελαίου που δηλητηριάζει τον αέρα και αφανίζει τη ζωή από τη γη.
  Ηλιακά αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα και ποδήλατα.

Η ΒΙΟΔΙΑΣΩΣΗ προσφέρει και 1002 άλλα απαραίτητα είδη. Γνωρίστε τα. ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΝ  

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s