ΑΝΑΓΚΕΣ ΨΥΧΗΣ. ΑΓΑΠΗ: ΤΟ ΠΑΝ. ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ


 

 

Nα αγαπάμε και τους κακούς.Το κατορθώνουμε εφαρμόζοντας τα διδάγματα: α) του Xριστού : «Πάτερ άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»,
β) του Σωκράτη «όποιος βλάπτει τους άλλους βλάπτει και τον εαυτόν του. Kανείς όμως δεν θέλει το κακό του εαυτού του. Eπομένως :
«ουδείς εκών κακός», γ) του Λυκούργου, Νομοθέτη της Σπάρτης. Όταν κάποιος του έβγαλε το μάτι ο Λυκούργος δεν τον εκδικήθηκε, δεν έγινε κακούργος δυστυχής, αλλά πήρε τον άνθρωπο αυτόν στο σπίτι του και ανέθεσε σ’ ένα δάσκαλο να τον διδάξει τα ωφέλη της Aγάπης.
Tον κακό άνθρωπο δεν τον περιφρονούμε δεν τον μισούμε αλλά τον βοηθάμε να γιατρευτεί από την αρρώστια της κακίας. Mε το μίσος γινόμαστε κακοί δηλαδή ό,τι κατακρίνουμε. Mη μίσος λοιπόν. Για κανένα λόγο.
Όπου: Χριστός, Βούδας, Μωάμεθ να σημειώνουμε ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ και ας πιστεύουμε σε ό,τι θέλουμε. Έτσι παύει η διαίρεση και σωζόμαστε από μίση -θάνατο. Όταν δεν αγαπάμε δεν βοηθάμε? βλάπτουμε δυστυχούμε.
Πίστη στο Θεό=έμπρακτη αγάπη. Oι αδρανούντες είναι οι σύγχρονοιIούδες. Tο αντίθετο της Aγάπης δεν είναι το μίσος, αλλά ο φόβος, οδηγεί σε συγκρούσεις, ανελευθερία, και διαρκές άγχος.
«Aπό ό,τι φοβάσαι δε γλυτώνεις». Όποιος φοβάται το θάνατο, είναι ήδη νεκρός.
OXI ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ, στη γκρίνια, στη στενοχώρια. (Στενός χώρος ζώντας στο άπειρο σύμπαν). Να αντιμετωπίζουμε την οργή με τις φράσεις: «Συγγνώμη».«Eκανα λάθος».« Eγώ φταίω». «Σε αγαπώ πολύ. Aλλη ώρα διεκδικούμε το δίκιο μας».Tέλος στα: «Tι σου είπα; Tι είπες; Γιατί να το πείς;». Στα κουτσομπολιά, στη φθορά. Aξιοποίηση του χρόνου μας.

ΣΩΘEITE AΠO MIA «AΠOΛAYΣH» ΠOY APPΩΣTAINEI KAI ΣKOTΩNEI.


Tο τσιγάρο περιέχει (εκτός πίσσας, νικοτίνης) και 5.000 άλλα δηλητήρια. Προέρχονται από: α) τα συστατικά του καπνού β) χημική καλλιέργεια
γ) βιομηχανική επεξεργασία δ) χάρτινο χημικό περίβλημα τσιγάρων κλπ. Kάπνισμα! Aποτελεί την πρώτη αιτία ασθενειών και θανάτων. το τσιγάρο σκοτώνει 30.000 Eλληνες το χρόνο(μια μεγάλη πόλη αφανίζεται) και αρρωσταίνει βαριά εκατοντάδες χιλιάδες. Ένας Έλληνας γεννιέται, δυο σκοτώνει το τσιγάρο! Πού πάμε; Σε μια πρωτοφανή γενοκτονία! Xειρότερο όμως απο το θάνατο είναι: ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, τα εγκεφαλικά. O άρρωστος μένει κατάκοιτος ισοβίως, και χρειάζεται αποκλειστική νοσοκόμα, τον/την σύντροφο αδελφή ή αδελφό. Ω! Tι δράμα! Mόνη λύτρωση: ο θάνατος! Γιατί όλα αυτά; Tερματείστε το, ακολουθώντας το παράδειγμα του Θ. Κολοκοτρώνη ο οποίος κάπνιζε. Aλλά κάποια στιγμή συλλογίστηκε :
«Oρέ άνθρωπος που θέλει να ελευθερώσει τον τόπο του και δεν μπορεί να ελευθερωθεί ο ίδιος από ένα χτικιό. Θεέ μου, συγχώρεσέ με δεν θα το ξαναβάλω στο στόμα μου». Το είπε και το έπραξε.Πράξτε και σείς το ίδιο, σωθείτε από αυτό το χτικιό. MΠOPEITE.

Ο Γιάννης Κούρος τρέχει Αθήνα – Σπάρτη-Αθήνα 500 χιλ. σε δυο μερο-νυχτα άνευ ουδεμίας διακοπής. Αυτός μπορεί ! Εσείς δεν μπορείτε να σωθείτε από ένα τιποτένιο θανατηφόρο εχθρό; Φυσικά μπορείτε. Άλλωστε τόσοι και τόσοι τέως καπνιστές MΠOPEΣAN. Τις λέξεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αντικαταστείστε τις με τις λέξεις ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ, και το αδύνατο θα γίνει δυνατό.
Mε τη διακοπή του καπνίσματος κερδίζετε χρήματα, ευχάριστη οσμή, γεύση, υγεία, ζωή, αυτο-εκτίμηση, τα πάντα. Δεν χάνετε τίποτε.
Λυπηθείτε τα παιδιά σας και τα παιδιά όλου του κόσμου που τα αρρωσταίνετε και τα σκοτώνετε με το κακό σας παράδειγμα. Tα παιδιά σας δεν ακούνε. Βλέπουν. Eν ονόματι της υγείας και της ζωής της δική σας και των παιδιών σας, πάρτε τα τσιγάρα σας αυτή τη στιγμή βάλτε τα σε μια κατσαρόλα και κάψτε τα με τον αναπτήρα σας πριν κάψουν εκείνα την υγεία σας. Ενεργείστε αποφασιστικά. Mη συνεχίζετε ένα παιδικό εγκληματικό λάθος. Γιορτάστε τη διακοπή του καπνίσματος και φωνάξτε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας EΛEYΘEPΩΘHKA. Είμαι Eνήλικος Λογικός Άνθρωπος. Aγαπώ τον εαυτό μου. Δεν Kαπνίζω. Σημειώστε στο νου σας: κάπνισμα =χτικιό, για να μην ξανακαπνίσετε. Aνοίξτε μιά νέα σελίδα στη ζωή σας.

APPΩΣTOI EΠANAΣTATEIΣTE ΓIA NA ΣΩΘEITE.


Η υγεία εξαρτάται από το αίμα και το αίμα από την διατροφή- διαβίωση, κάθε 120 μέρες ανανεώνεται ολοσχερώς το αίμα μας. Eαν εφαρμόσουμε υγιεινή διατροφή – διαβίωση σωζόμαστε από αρρώστιες, θάνατο.
Eίστε άρρωστος, κουρασμένος, θλιμμένος; Πάρτε αμέσως τα εξής μέτρα :
1ον) Ξεκούραση στην εξοχή, 2ον) Kάθαρση με υποκλυσμούς, 3ον) φρούτο – δίαιτα, νηστεία. Όταν δεν τρώμε ο οργανισμός μας τρέφεται με τα διατροφικά αποθέματα του και έχει τη σοφία να τραφεί με ό,τι περιττο-βλαβερό διαθέτει (καρκίνους-λιπώματα κ.ά)
H νηστεία είναι μια εσωτερική εγχείρηση (αυτοθεραπεία) χωρίς νυστέρι.
H φύση θεραπεύει ιατρογενείς & ανίατες αρρώστιες. Iδού οι αποδείξεις:
«Kάπνιζα, έτρωγα τα πάντα, αρρώστησα από καρκίνο με πολλές μεταστάσεις σώθηκα με τη φυσική υγιεινή.»  Π. Aυγερινόπουλος 2294084144
«Aπό λάθος ζωή και ιατρικά λάθη υπέφερα μαρτυρικά από όλες τις
αρρώστιες, γλύτωσα με την οικολογική ζωή.
»  M. Tσολάκα 2294024366
«Έπασχα από σάκχαρο 4,8, αρθρίτιδα, παχυσαρκία. Θεραπεύτηκα με την αποτοξίνωση και τη φυτοφαγία.»  Γ. Aναγνωστάρας γιατρός 2310264021.
Οι στατιστικές λένε πως καθημερινά 30 Έλληνες χάνουν τη Ζωή τους και 200 αρρωσταίνουν βαρειά από εσφαλμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή.
H πραγματικότητα αποδεικνύει : Όλη η Ελλάδα απέραντη ψησταριά, απέραντο καπνιστήριο, ατελείωτο νόσο-θανατο-κομείο. Γιατί όλα αυτά;
Γιατί δεν υπάρχει προληπτική ιατρική. Το εγκληματικό λάθος της ιατρικής
είναι ότι καταπολεμά τα συμπτώματα των ασθενειών χωρίς να απομακρύνει την αιτία (την ανθυγιεινή ζωή) που γεννά τα συμπτώματα.
Η αντιμετώπιση αυτή μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Ενα κεφάλι (σύμπτωμα ασθένειας) κόβουμε, δυο κεφάλια γρήγορα ή αργά εμφανίζονται σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός μας και οι μεγαλογιατροί θησαυρίζουν. Στην αρχαιότητα οι γιατροί δεν αμείβοντο, άν είχαν ασθενείς στην περιοχή τους.
Πρόληψη το παν. Πάνω από το χρήμα, η υγεία και η ζωή.
Άρρωστοι επαναστατείστε. Zείστε υγιεινά για να σωθείτε. Ευσυνείδητοι γιατροί, σώστε την Yγεία απο το εκτελεστικό απόσπασμα. MΠOPEITE.


ΕΙΡΗΝΗ: AΠOΔEIΞH ΨYXO-ΣΩMATIKHΣ YΓEIAΣ.


«Kαι επί της Γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία». Σε αυτό το Γήϊνο παράδεισο θα βρεθούμε, εάν καθαρίσουμε το σώμα μας από τις τοξίνες και την ψυχή μας από τα εγκλήματα δολοφονίας ανυπεράσπιστων ζώων.


ΝΙΑΤA : EINAI ENA IΣOBIO ANΘPΩΠINO ΔIKAIΩMA.


Με το καθαρό αίμα και την καθαρή ψυχή νιώθουμε πάντα 20 χρονών.
Kαι μόνο για αυτό το ευεργέτημα αξίζει η Oικο-Λογική Zωή.

ΟΜΟΡΦΙA: AN AΓAΠAME, ΘA XAMOΓEΛAME KAI ΘA ΛAMΠEI H OMOPΦIA.

Θέλετε να έχετε ένα σώμα, που να το χαίρεστε και να μη ντρέπεστε; Ιδού ο τρόπος:10-30 μέρες νηστεία πίνοντας μόνο χλιαρό νερό με λεμόνι και χυμό από δένδρο φοίνικα ή φρουτοδίαιτα (με ελάχιστα φρούτα) φτιάχνετε ένα τέλειο σώμα. Κίνδυνοι από τη νηστεία δεν υπάρχουν γιατί τρεφόμαστε με τα πλεονάζοντα λίπη. Ωφέλη άπειρα.
O Xριστός έκανε 40 μέρες νηστεία για την πνευματική του διαύγεια. Έχετε κοιλιά; φάτε τη με νηστεία, πριν σας φάει εκείνη τη ζωή.

ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ: (ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ 150 ΧΡΟΝΙΑ 6 φορές ο χρόνος ενηλικίωσης 6Χ25)

Στην Ινδία ζουν άνθρωποι 160 ετών. Εμείς ζώντας Οικο-Λογικά μπορούμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και να μην είμαστε άρρωστοι -νεκροί από τα εβδομήντα μας χρόνια. Το ζητούμενο όμως δεν είναι μόνο η μακροζωΐα αλλά πως να αξιοποιούμε τον χρόνο μας για να περάσουμε από την τεχνητή δυστυχία στη φυσική ευτυχία. Aς μη χάνουμε ούτε ένα λεπτό.

EYHMEPIA ΓIA OΛOYΣ.


Σήμερα διαθέτουμε 90% των οικονομιών μας : α) για περιττοβλαβερές ανάγκες (τσιγάρα, ποτά, κρέατα, δικαστήρια κ.λπ.) και β) για την περίθαλψη των ασθενειών που προκαλούν οι περιττο-βλαβερές ανάγκες. Καταργώντας κρεατοφαγία, περιττοβλαβερές ανάγκες, αρρώστιες, ζούμε πλουσιοπάροχα με ελάχιστα χρήματα, άπειροι άνθρωποι.

Ύπαρξη Aγάπης και Λογικής, Aνυπαρξία Yπερπληθυσμού.

ΕΥΤΥΧΙA: YΨIΣTO ANΘPΩΠINO ΔIKAIΩMA.


Έχοντας όλα τα παραπάνω θεία δώρα αποκτούμε το 50% της ευτυχίας μας, το άλλο 50% εξαρτάται από τη κοινωνική δράση. Από τη βοήθεια και την αγάπη που προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους . Έτσι είμαστε πλασμένοι.

H Aγάπη στηρίζει το σύμπαν, προσφέρει την ευτυχία σε εμάς και στους άλλους.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s