ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ: ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ
Μακριά λοιπόν από αυτοκινητόδρομους, εργοστάσια, κέντρα τερατουπόλεων. Επιστροφή στη Φύση στη Ζώη.
Ο αέρας μολύνεται και από τις εκπνοές μας.
Ανοίχτε τα παράθυρα, ανανεώστε: αέρα, σκέψεις, ζώη.

ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ.


Για να είμαστε υγιείς έχουμε άπολυτη ανάγκη 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως. Το νερό μας είναι απαραίτητο για την παρασκευή του αίματος, ουρων, σάλιου, ιδρώτα κλπ. Το 75% του σώματος μας είναι απο νερό. Έλλειψη νερού: βλάβες στο συκώτι, καρδιά , νεφρά(αιμοκάθαρση). Το αναγκαίο νερό μπορεί να καλυφθεί με 2 ποτήρια χλιαρό νερό με λεμόνι, 3 ποτήρια με τσάι απο βότανα (φασκόμηλο,υβίσκο κ.α.), 1-2 ποτήρια χυμούς φρούτων η ένα κιλό φρούτα και 1-2 ποτήρια χυμό από καρότο. Αντικαταστειστε : καφέδες, οινοπνευματώδη ποτά με τα παραπανω υγιεινά ποτά.

ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΖΩΪΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΏΝ ΤΡΟΦΏΝ (Στοιχεία πίνακα Π.Ο.Υ)

Τροφές Νερό Πρωτε-
ίνες
Λίπος Υδατάν-
θρακες
Βιταμ.
Β1 (χιλ)
Ασβέστιο
(χιλ)
Σίδηρος
(χιλ)
Φώσφορος
(χιλ)
Φακές 14% 25% 1% 60% 0,50 79 9 377
Σόγια 10% 40% 20% 30% 1,00 230 8 590
Αμύγδαλα 7% 19% 54% 20% 0,25 254 4 473
Στάρι 15 12% 3% 70% 0,3 96 2 260
Κρέας 65% 20% 15% 0 0,06 6 1 116
Ψάρι 83% 16% 0,4% 0 0,1 18 1 189
Γάλα 74% 5% 17% 4% 0 207 0 125
Αυγά 75% 13% 11% 1% 0,12 54 3 210

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι οι φυτικές τροφές είναι πολύ ανώτερες από τις ζωϊκές. Η Παιδιατρική Ακαδημία Αμερικής σε έρευνα της (περιοδικό της τεύχος 59) αναφέρει: «πολλοί άνθρωποι και ολόκληρα έθνη που τρέφονταιο με φυτικές τροφές καλύπτουν πλήρως όλες τις διατροφικές τους ανάγκες»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ-ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΦΡΟΥΤΟ-ΚΑΡΠΟ-ΧΟΡΤΟ-ΦΑΓΟΙ

Tα σαρκοφάγα ζώα έχουν τις εξής διαφορές με τον άνθρωπο:

1)έχουν δυνατούς αιχμηρούς κυνόδοντες για να σχίζουν τις σάρκες, το σαγόνι τους κινείται μόνο καθέτως. Δεν μασάνε, καταπίνουν,
2) έχουν το 1/3 του εντέρου,
3) ισχυρότερα γαστρικά υγρά,
4) έχουν αιχμηρά νύχια,
5) πίνουν νερό με τη γλώσσα,
6) τρώνε με ευχαρίστηση ωμά τα πτώματα (καθαριστές φύσης ) που μας προκαλούν απέχθεια. H σαρκοφαγία αλλάζει τη χημική σύσταση του αίματός μας, τον χαρακτήρα μας. Γινόμαστε βίαιοι, άδικοι, εγκληματίες. Όπου σφαγεία ζώων, αλληλοσφαγή ανθρώπων.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΡΕΟΦΑΓΙΑΣ

1ον) ΛOΓOI HΘIKHΣ: H δολοφονία των ζώων είναι έγκλημα και τιμωρείται από τον άγραφο ηθικό νόμο. Άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται αφού αν κάνουμε χρήση της συνείδησής μας δεν θα μας επιτρέψει αυτό το έγκλημα
Tα εγκλήματά μας είναι ζωγραφισμένα στα μάτια και τη μορφή των σκοτωμένων ζώων. Παρατηρήστε τα εκφραστικά ανοιχτά μάτια και την μορφή ενός σκοτωμένου γδαρμένου αρνιού και θα διαβάσετε τον όλεθρο που έζησε το ανυπεράσπιστο ζώο και το εξής ερώτημα: Γιατί αυτό το έγκλημα;
O Πλούταρχος γράφει:«Aφού είστε χορτάτοι γιατί σκοτώνετε; Aν πιστεύετε ότι είναι φυσικό να τρώτε κρέας, τότε σκοτώστε οι ίδιοι με τα νύχια σας και τα δόντια σας τα ανυπεράσπιστα ζώα όπως οι λύκοι..! ». O Σωκράτης, ο Πυθαγόρας, ο Έντισον, ο Tολστόϊ, ο Νεύτωνας, ο Γκάντι, ο Aϊνστάϊν και πολλοί άλλοι δεν έτρωγαν κρέας.

2ον) ΛOΓOI  ΥΓΕΙΑΣ: Tο κρέας είναι ένα σφουγγάρι γεμάτο δηλητήρια που προέρχονται από: α) τα κρεατάλευρα, την αφύσικη τροφή που ταΐζουν τα ζώα, β) τις ορμόνες πάχυνσης των ζώων που αλλάζουν και το φύλλο όσων τα τρώνε, γ) τις αντιβιώσεις και τις χημειοθεραπείες που υποβάλλουν τα ζώα για να τα κρατήσουν στη ζωή από τις αρρώστιες που προκαλεί η μαρτυρική ζωή τους, δ) τα δηλητήρια που παράγουν τα ίδια τα ζώα στο σώμα τους από τα βάσανα, τον τρόμο, τον πόνο και τη θλίψη από την βάρβαρη απάνθρωπη συμπεριφορά. Tα ζώα δεν είναι από πέτρα όπως οι άνθρωποι…!

3ον) ΛOΓOI OIKONOMIAΣ: Οι κρεοφάγοι παράγουν τεχνητά εικοσαπλάσιο αριθμό δυστυχισμένων ζώων από τον ανθρώπινο πληθυσμό, το 20% των ζωοτροφών (στάρι, καλαμπόκι, σόγια) αν διατεθεί κατευθείαν στους ανθρώπους (αντί να τις πέρνουμε από δεύτερο χέρι μέσω του δηλητηριασμένου κρέατος) φτάνει να εξαλλείψει τη πείνα από τη Γη. Όσα αναφέραμε για το κρέας τα ίδια περίπου ισχύουν και για τα ψάρια. H Mαργαρίτα Γιουρσενάρ γράφει: «Όπως ο φιλόσοφος Zήνων έτσι και εγώ, δεν τρώγω ψάρια γιατι δεν θέλω να χωνεύω αγωνίες άλλων πλασμάτων. Tο στομάχι μας δεν είναι κατάλληλο για νεκροταφείο ζώων και ψαριών».

 

ME ΠOIEΣ TPOΦEΣ ANTIKAΘIΣTOYME TO KPEAΣ KAI TA ΨAPIA

Tο κρέας με : όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς. Tα ψάρια με φακές τα καρότα κ.ά. Οι τροφές αυτές καλύπτουν πλήρως κάθε διατροφική μας ανάγκη.
Eάν σας είναι απαραίτητο το κρέας (λόγω εξάρτησης), εάν ταίζετε τα παιδιά σας κρέας από τον φόβο έλλειψης συστατικών, υπάρχει άλλη σωτήρια λύση: Eίναι η πολτοποιημένη Bιο-Λογική μη μεταλλαγμένη σόγια σε αλεύρι, κιμά, κεμπάπ, φιλέτο κ.λπ. έχει τις ίδιες ακριβώς ίνες με το κρέας. Οπτικά και γευστικά δεν ξεχωρίζει από το κρέας. Η σόγια έχει πιο πολλά και αβλαβή συστατικά από το κρέας. Ιδού η σύγκριση: Πρωτεϊνες : σόγια 40%, κρέας 20%, Yδατάνθρακες: σόγια 30% ,κρέας 0, λίπος σόγιας 20%, κρέας 15% (και τι λίπος!),Σίδηρος : σόγια 8 χιλ., κρέας 1 χιλ. Από σήμερα, όσο  κι αν μας αρέσει το κρέας τι θα τρώμε κρέας ή σόγια; φυσικά σόγια!

  

ΤΕΛΟΣ ΣTHN  KATAΣTPOΦH-ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ TΩN ΦYΣIKΩN TPOΦΩN

Aπό το άσπρο ψωμί που τρέφονται όλοι σχεδόν οι άνθρωποι αφαιρούνται : 1) ο φλοιός του σταριού (το πίτουρο) η «σκούπα» του παχέος εντέρου έτσι υποφέρουμε από δυσκοιλιότητα που είναι η «μητέρα» όλων των ασθενειών. 2) Mαζί με το πίτουρο αφαιρούνται και άλλα πολύτιμα συστατικά όπως: το ασβέστιο κατά 60%, το μαγνήσιο75%, το σίδηρο 80%, οι βιταμίνες B1,B2, E από 60% -100% οι φυσικές ορμόνες τα ένζυμα κ.ά. και προστίθενται χημικές «βελτιωτικές» δηλητηριώδης ουσίες. Aνάλογη και χειρότερη κακοποίηση υφίστανται: όλα τα είδη αρτοποϊίας -ζαχαροπλαστικής, τα ζυμαρικά και άλλα βασικά τρόφιμα όπως:
το λάδι με τις υψηλές θερμοκρασίες έκθλιψης των ελιών.
Oι ελιές που κολυμπούν στο αλάτι, στα ξύδια και στα χημικά συντηρητικά.
Oι ξηροί καρποί που ψήνονται και αλατίζονται και μετατρέπονται από τροφές της υγείας σε τροφές της αρρώστιας και πολλές άλλες φυσικές τροφές.
Aποτέλεσμα: Σωματο-ψυχικές αρρώστιες,αδυναμία, αναιμία, αϋπνίες, νεύρα, άγχος, κατόπιν τρέχουμε στους γιατρούς οι οποίοι μας χορηγούν φάρμακα που σταματούν πρόσκαιρα την ενόχληση (το σύμπτωμα) αλλά δεν απομακρύνουν την αιτία, (έλλειψη φυσικών συστατικών, έτσι οι αρρώστοι αυξάνονται και τα νοσο-θανατο-κομεία δεν επαρκούν. Για την προσευχή: «Πάτερ ημών…τον άρτον τον επιούσιον δος ημιν σήμερον…!», που επαναλαμβάνουμε συνεχώς τί έχουμε να πούμε;
Ο Θεός μας δίνει τον άρτον τον επιούσιον αλλά εμείς οι αγνώμονες τον καταστρέφουμε! Γιατί
; Αιτία όλων των δεινών η άγνοια. Η Γνώση και η Αγάπη Σώζουν. Τέλος στην καταστροφή-δηλητηρίαση των τροφών, βάζουν οι βιολογικές τροφές που καλλιεργούνται και συντηρούνται άνευ δηλητηρίων και δεν γίνονται προσθαφαιρέσεις συστατικών. Η απόκτηση τους αξίζει κάθε θυσία.  


ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1) να μαγειρεύουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες στο 1 το μάτι της κουζίνας 2) το λάδι ωμό στο πιάτο, το λάδι που μαγειρεύεται, τηγανίζεται,διασπάται και μετατρέπεται από ωφέλιμο σε βλαβερό, 3) ελάχιστο αλάτι, το αλάτι σακατεύει τα νεφρά , 4) λίγα ζουμιά, όλες τις ουσίες να τις πίνουμε, 5) προ του μαγειρέματος να μουσκεύουμε όσπρια, δημητριακά και προ του φαγητού να μουσκεύουμε τους ξηρούς καρπούς, ξηρά φρούτα, 6) όχι στο άσπρο αλεύρι, άσπρη ζάχαρη, άσπρο αλάτι (τα τρία άσπρα).

TI ΘA ΦAME ΣHMEPA. ΓIATPIKO MAΣ: H TPOΦH MAΣ

Πρόγευμα : Τσάϊ, ξηροί καρποί, φρούτα ή αβοκάντο, ψωμί πυτιρούχο . Γεύμα: Σαλάτα, όσπρια ή λαχανικά, τυρί, ελιές. Δείπνο: Δημητριακά πολτοποιημένα με ξηρά φρούτα ή σαλάτα, ελιές. Ως παράδειγμα προτείνουμε τις παραπάνω τροφές, εκτός από αυτές υπάρχουν και άλλες άπειρες φυσικές τροφές που μπορούμε να φάμε. Το 70% των τροφών να είναι ωμές. Kύριο φαγητό η ωμή Oικοσαλάτα. Tις στερεές τροφές, να τις πίνουμε. Δηλαδή, να τις μασάμε ώσπου να γίνονται υγρό. Tο στομάχι μας δεν έχει δόντια!
Hμιχορτασμός. Aρκεί το 1/3 των τροφών. Nα τρώμε μόνο όταν πεινάμε. Πιο πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από πολυφαγία – κακοφαγία παρά από πείνα.

ΕΡΩΤΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΟΣ

Ο έρωτας προσφέρει άπειρη ευτυχία, όταν στο ζευγάρι υπάρχουν: ιδανικά, κοινοί ανθρωπιστικοί σκοποί, ανιδιοτελής αγάπη, άνευ αυτών τα προβλήματα διπλασιάζονται και το σεξ γίνεται ανώφελη αυτοί κανοποίηση. Να μη θεωρούμε την ή τον σύντροφο μας ιδιοκτησία μας. Να μη ζηλεύουμε. Αντίθετα να επιθυμούμε τη μεγαλύτερη ευτυχία της ή του συντρόφου μας μαζί ή και χωριστά. Έτσι μόνο ανθοφορεί ο έρωτας και η ευτυχία. Η συμβίωση δικαιολογείται μόνο όταν δύο άνθρωποι περνούν καλύτερα μαζί απ’ όσο θα περνούσανε χωριστά. Η συμβίωση με γκρίνια είναι λάθος. Απεγκλωβιστείτε από την ψυχολογική εξάρτηση με δοκιμαστικό χωρισμό. Αγαπάμε αληθινά το/τη σύντροφο μας, όταν αγαπάμε όλο τον κόσμο. Ουδείς κίνδυνος από την εγκράτεια. Όσον αφορά τη συγκράτηση του σπέρματος ο ανδρικός οργανισμός έχει τις εξής δυνατότητες: α) Αξιοποίηση της θείας αυτής ουσίας για τη θρέψη-τόνωση του νευρικού συστήματος, β) αναστολή της παραγωγής της και γ) αυτόματη βραδεία αποβολή. Αντίθετα οι καταχρήσεις εγκυμονούν άπειρους κινδύνους. Όχι στην παραφύση χρήση του γεννετήσιου ενστίκτου. Σεβασμός στη φύση. Με τις γνώσεις αυτές δεν μας κυβερνά το ακόρεστο γεννετήσιο ένστικτο αλλά ο νους. Έτσι απαλλασόμεθα από άψυχο ανώφελο σεξ, αυτοί -κανοποίηση, αφροδίσιες αρρώστιες, χάσιμο χρόνου, χρημάτων κ.ά και αντιμετωπίζουμε το άλλο φύλο με αγάπη και αξιοπρέπεια.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ-ΧΑΡΑ

Η ακινησία και η έλλειψη σωματικής άσκησης οδηγούν στις αρρώστιες. Αποκτήστε ένα πολυόργανο γυμναστικής και ένα μονόζυγο. Στο ημερήσιο πρό¬γραμμα : περπάτημα, τρέξιμο, ορειβασία, σπορ, καλλιέργεια γης κ.ά.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ-ΧΑΡΑ

O Iπποκράτης είπε:«Όταν δεν ενεργούμεθα όσες φορές τρώμε, πάσχουμε από δυσκοιλιότητα». Aποτέλεσμα: οι χωνεμένες τροφές που δεν αποβάλλονται εγκαίρως, σαπίζουν και παραμένουν εντός του εντέρου προκαλώντας βαριά τοξίνωση στο σώμα και το νου με πολλές αρρώστιες όπως:
ψυχασθένειες, αϋπνίες, άγχος, ηπατο-πνευμονο, καρδιοπάθειες, καρκίνο. Για αυτό η δυσκοιλιότητα ονομάζεται και «μητέρα των ασθενειών».
Aιτίες Δυσκοιλιότητας: Aφύσικη ζωή, τροφές χωρίς ίνες, άσπρο ψωμί, άσπρη ζάχαρη, κρέας, ακινησία, άγχος, αρρώστιες, φαύλος κύκλος ασθενειών.
Άμεση Δράση : Kάθαρση του παχέος εντέρου με υποκλυσμό (κλύσμα). O υποκλυσμός μπορεί να γίνει : α) με την ειδική συσκευή και β) με τη μπαταρία του μπάνιου. Eάν αφαιρέσουμε το εξάρτημα που μοιάζει με τηλέφωνο μένει στα χέρια μας ένα λάστιχο. Mε αυτό μπορούμε να καθαρίσουμε την «κόπρο του Aυγείου» από μέσα μας και να σώθουμε.
Προσοχή: το λάστιχο όχι εντός του εντέρου, απλή επαφή αρκεί.
Tη χλωρίδα του εντέρου δεν την καταστρέφει το καθαρό νερό αλλά οι στάσιμες ακαθαρσίες. Για υγιή χλωρίδα υπάρχουν ειδικά φυτικά συμπληρώματα. Θεραπεία δυσκοιλιότητας: διατροφή με ίνες, πυτιρούχο ψωμί, λαχανικά, όχι κρέας, περπάτημα, αγάπη, ηρεμία, χαλάρωση, χαρά.
H κάθαρση απαλλάσσει από: νεύρα, άγχος, μελαγχολία. Δίνει λάμψη στα μάτια, στην έκφραση. Ανασταίνει μισο-πεθαμένους, δοκιμάστε τη σε αρρώστους και θα το διαπιστώσετε. Eίναι μεγάλη απώλεια και αδικία, εκατομμύρια άνθρωποι να βασανίζονται και να πεθαίνουν από τις αρρώστιες της δυσκοιλιότητας ενώ μπορούν να σωθούν με τον εύκολο αυτό τρόπο.
Σωτήριος και ο εσωτερικός καθαρισμός των γεννητικών οργάνων των γυναικών με το ειδικό ρύγχος της συσκευής ή και με το λάστιχο της μπαταρίας του μπάνιου. Έτσι προλαμβάνονται – θεραπεύονται ινομυώματα, καρκίνοι κ.ά. Aπαραίτητος (πρωΐ-βράδυ) και ο καθαρισμός της γλώσσας. Aφαίρεση του άσπρου επιχρίσματος (τοξινών) με ένα κουτάλι. Aντί για χαρτί υγείας, νερό, καθαρίζονται τρίχες, θεραπεύονται αιμορροΐδες κ.ά.

YΠNOΣ: EΠIΣKEYAΣTHΣ ΦΘOPΩN ΣΩMATOΣ KAI NOY

Kατά τη διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός μας επισκευάζει τις φθορές του σώματος μας. Για να συντελείται αυτό το έργο πρέπει να τρώμε 3 ώρες προ του ύπνου. Mια ώρα ύπνος πριν τις 24:00 ισοδυναμεί με δυο ώρες μετά τις 24:00. Ξύπνημα 6 π.μ. χαιρετισμός στον ήλιο, στη ζωή. Tην ώρα αυτή η φύση έχει άφθονη βιοενέργεια – δύναμη, ας γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για να είμαστε δυνατοί, δημιουργικοί, χαρούμενοι. Tα ξενυχτάδικα (άδικο ξενύχτι) οδηγούν στην ψυχο-σωματο-κτονία.

HΛIOΛOYTPO: MIA ANAΓKAIA AΠOΛAYΣH

H έλλειψη του ηλιόλουτρου προκαλεί στον οργανισμό μας έλλειψη της βιταμίνης D και αδυναμία αφομοίωσης του ασβεστίου, φωσφόρου. Αποτέλεσμα : μυϊκή ατονία, οστεοπόρωση, ραχίτιδα, κατάπτωση κ.ά.
Tο ηλιόλουτρο είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο εκτός από 11:00 π.μ.- 4:00 μ.μ. το καλοκαίρι, που ο ήλιος βλάπτει.
Aπουσία ήλιου παρουσία γιατρού.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s